Най-доброто от най-доброто на най-добра цена

четвъртък, 6 юли 2023

Лятна промоция на млекозаместители

до -20% отстъпка от цената

Млекозаместителите са специално разработени продукти, предназначени да осигурят необходимата храна на малките телета. Тези продукти се използват като заместител или добавка към майчиното мляко. В ситуации, когато се изисква контролирано хранене и за подобряване прираста на телето.

Млекозаместителите за телета обикновено се произвеждат от комбинация от млечни протеини, като пълномаслено мляко, обезмаслено мляко или суроватка, растителни мазнини, въглехидрати, витамини, минерали и други добавки. Съставът на млекозаместителите има за цел да имитира или създаде най-точното хранително съдържание на естественото краве мляко, като осигурява основни хранителни вещества за растежа и развитието на телетата.

При избора на млекозаместител за телета е важно да се вземат предвид фактори като възрастта на телето, желаният прираст, неговите хранителни изисквания, всякакви специфични здравословни състояния или ограничения в храненето.

Повече от 45 години Frabes произвеждат най-добрите млекозаместители за телета, агнета и ярета. Техният патентован производствен процес гарантира безупречно качество и ненадминати резултати.

Това лято млекозаместителите на Frabes идват с до -20% отстъпка от цената. При заявка над 5 тона доставката е директно от производителя! Свържете се с нас за повече информация още сега!

Към продуктите

Скорошни статии