Delon

NAAB Код: CZ995832061

Тип: Геномни

Б/БМ: Rosicky / Max

Наличен: Да

Родословие

Родословно дърво

BEL Z ROSICKY
MAX
TONA Z ROSICKY
UNIQA Z ROSICKY
LUKI
CZ228612961