Обучение за работа с Xtremia и Eye Breed

понеделник, 6 март 2023

От 28.02.2023 до 02.03.2023 във френския град Мигенес се проведе обучение на представители на фирма Си Ар Ай България за работа с иновативните продукти Xtremia и Eye Breed. Любезните домакини от AXCE ни запознаха детайлно с предимствата на двата уреда и правилния начин на употреба. Дискутирани бяха ползите пред българските животновъди след внедряването на революционната технология. Като безспорни предимства на Xtremia бяха отличени аплицирането на спермата максимално близо до яйцеклетката, с което се постига 20% по-добра заплодяемост при използването на сексирана сперма и максимална ефективност при ембриотрансфер.
С предимства без аналог се оказа и уреда Eye Breed, насочен към фермери и ветеринарни специалисти, с който всеки може да се научи да осеменява сам. Eye Breed е първата технологична иновация позволяваща преминаване на шийката на матката без нужда от ректално изследване и ректална палпация. В рамките на двучасово обучение всеки може да се научи да осеменява сам – надеждно и безопасно.
След проведената ползотворна среща нашите търговци вече се заемат с разпространението на уредите за изкуствено осеменяване и обучението на желаещите да подобрят резултатите в стопанството си.

Скорошни статии